misschien gevonden, maar misschien ook nietGrote foto misschien gevonden maar misschien ook niet contacten en berichten vrouw zoekt man
Locatie Gent  (Oost-Vlaanderen)

Kenmerken

Op zoek naar Relatie
Leeftijdscategorie 36-40 Jaar

Beschrijving

Kristy hier! Kris mag ook 😊
Ik ben een (volgens mij best leuke) jonge vrouw van 31 jaar. Ik heb een relatie met een hele leuke jongeman, maar die woont op 150 kilometer afstand van mij. Het begint me een beetje te vervelen om eerlijk te zijn. Ik ben met hem ook gewoon eerlijk en hij weet ook dat ik hier sta. Hij heeft er wel een mening over natuurlijk, vind het niet zo leuk. Maar ja, ik vind het ook niet zo leuk dat ik altijd alleen ben. Dus bij deze… Eerlijkheid duurt het langste en ik kom er eerlijk voor uit dat ik aan het rond kijken ben of er iets dichterbij, ook leuke mannen zijn. Ik werk in een Petshop, hou dus van dieren, houd van kids (heb zelf geen kids) maar ik heb elke week 2 x een groepje kids thuis om te knutselen. Euhmmm verder… Ik hou van reizen, vooral naar het midden oosten, why? Geen idee, het trekt me enorm!
Ik geloof in echte liefde en ook in liefde op het eerste gezicht. Men zegt wel eens dat ik een hopeloze romanticus ben en dat ik te veel in sprookjes geloof. Geef mij maar sprookjes in plaats van CSI en dat soort programma’s 😉.
Ik kan nog wel veel meer vertellen, maar zullen we de rest “persoonlijk” bespreken?
Kris

Kenmerken: Op zoek naar: Relatie, Leeftijdscategorie: 36-40 Jaar, Aangeboden in Gent


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbod
Zoekertje nr.: 21611069

Meer Vrouw zoekt Man

Meer Vrouw zoekt Man aangeboden in deze subrubriek.