Ben jij de leuke man die ik zoek?

sinds 24-7-2020 12:18:36

Grote foto ben jij de leuke man die ik zoek contacten en berichten vrouw zoekt man
Locatie : Zwolle  (Buitenland)

Kenmerken

Op zoek naar : Relatie
Leeftijdscategorie : 36-40 Jaar

Beschrijving

Oke, nou hier gaat ‘ie dan.
Op aanraden van mijn vriendinnen heb ik de stoute schoenen aangetrokken en probeer ik op deze manier in contact te komen met een leuke, lieve, spontane, betrouwbare man.
Ik zoek een man in de leeftijdscategorie 30 jaar en ouder.
Even in het kort wat meer info over mij zelf:
Ik ben 36 jaar, werk als verloskundige en ben sinds 1 jaar weer single.
Heb een leuk, gezellig huisje en mijn dierbaarste bezit is mijn dochtertje van 2.
In mijn vrije tijd ga ik graag er op uit met mijn dochtertje, kijk ik films, series, doe ik aan fitness, vind ik het leuk om te koken, een (strand)wandeling te maken etc.
Ik mis het heel erg om savonds lekker tegen iemand aan te kunnen kruipen, iemand om mee te knuffelen en te praten, om naast wakker te worden… om hand in hand te lopen en verliefd kijkend naar elkaar mee door het leven te gaan 😊 Ik ben een romantisch persoon, hou er van om verrassingen te regelen en verrast te worden. Verder ben ik lief voor de mensen die lief voor mij zijn, ben ik een flapuit, zorgzaam, vrolijk.. ik heb smorgens wel even nodig om wakker te worden hihi 😃 ik ben een doorzetter, spontaan, maar heb ook wat minder goede eigenschappen zoals ongeduldig zijn, eigenwijs, soms ben ik wat te snel met mijn oordeel, ik zeg wat ik denk en wat er in me opkomt waardoor ik soms mensen kwets en dat is iets waar ik aan moet werken.. maar aan de andere kant weet iedereen zo wel wat die aan me heeft! Dus is het niet echt een minder goede eigenschap.. toch? 😉
Als ik jouw interesse gewekt heb, en je bent niet uit op snel scoren of iets anders ordinairs, dan hoop ik dat ik snel een leuke mail van je krijg en wie weet wat daar uit voort komt!
Liefs Yvonne

Kenmerken: Op zoek naar: Relatie, Leeftijdscategorie: 36-40 Jaar, Gevraagd in zwolle

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 24146593 Meld aan Aanbod